Home » Geen categorie » BitMappers Update Corona Mei

BitMappers Update Corona Mei

Dag allemaal,

Ondanks de moeilijke periode (Covid 19) waarin we ons bevinden hoop ik dat iedereen van ons nog altijd de noodzakelijke maatregelingen blijft volgen wat gezien het mooie weer dat eraan komt niet echt makkelijk gaat worden.

Gezien deze situatie stellen wij als bestuur nog altijd de veiligheid van onze leden voorop, wat inhoud dat de eerst volgende vergadering nog altijd in september gepland is.

We blijven de situatie kort opvolgen en mocht er iets veranderen dan houden we jullie hiervan op de hoogte in onze nieuwsbrief van september.

En blijf in u kot tot het niet anders kan

Het bestuur

4 thoughts on “BitMappers Update Corona Mei

 1. Mag ik een ook vraag stellen aan U ?
  Ik zou graag mijn persoonlijke dvd-r schijfjes van mijn reizen op externe harde schijf zetten via mijn computer. Deze worden telkens op het computerscherm aangemeld als”schijf is leeg” .
  Is hier een oplossing voor?? Deze schijfjes zijn wat inhoud betreft, perfect zichtbaar bij het afspelen met mijn dvd -speler.
  thx
  Fons van Helvert

  Like

  • Dit kan verschillende redenen hebben.

   1. Die persoonlijke schijfjes van jouw, moet ik dat zien als losse foto’s en videoclips of een volwaardig dvd format met vob files etc… (AUDIO en VIDEO TS mappen)
   2. Die dvd speler die je gebruikt is dat een stand alone speler los van de pc of de DVD speler ingebouwd in je computer.
   3. Gebruik je windows 10 dan kan het zijn dat deze het medium gewoon niet herkend, eventueel eens testen met een ander OS of je hetzelfde resultaat hebt. Herkennen wil niet zeggen dat ie niet werkt maar wat niet standaard ondersteund wordt in Windows 10 is het afspelen van dvd’s waar films op staan, of een documentaire, of een live concert van uw favoriete artiest.

   Like

   • bedankt voor Uw snelle reactie.
    1) Op de bewuste dvd-r schijfjes staan eerder opgenomen video-bandjes van mijn reizen, die via een Medion cd-dvd speler overgezet zijn van VHS video band naar dvd-r schijfjes.
    2) Stand alone video speler Medion combi recorder dvd en video “life” E 70004(MD 83425).
    3)Ik gebruik op mijn computer windows 10. Wat is de betekenis van “os”??
    Nogmaals mijn dank
    Fons van Helvert

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s