Home » Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wie zijn de BitMappers?

Bitmappers100

De BitMappers Computerclub bestaat uit een dynamische groep mensen met een passie voor computers. De BitMappers zijn omwille van hun ongebonden karakter misschien jouw baken in de duisternis. De BitMappers scheppen er genoegen in om het onderste uit de kan van hun computers te halen. Voor hen is het een hobby als een andere.

 Waarom lid worden van de BitMappers?

Bitmappers101

De BitMappers Computerclub werkt volgens het principe “Vóór iedereen, dóór iedereen”. Naast technische hulp vind je bij ons eveneens gezelligheid en vriendschap.
Praktisch gezien beleggen wij tien clubbijeenkomsten per jaar. Elke bijeenkomst is een thema gerelateerde workshop. Deze gaan door op de derde vrijdag van de maand om 20u15.
Op elke clubbijeenkomst kun je een beroep doen op de ervaring en kennis van de andere leden om concrete problemen op te lossen.

Regelmatig organiseren wij ook andere activiteiten, zoals bedrijfsbezoeken, bezoeken aan computerbeurzen en leuke activiteiten voor de rest van het gezin.

Waar zijn wij?

bm_plannetje

VOC, A. Rodenbachstraat 18, 3500 Hasselt

Andere BitMappersvoordelen.

vingers

  • Een korting van bijna 30% op de abonnementsprijs van het Belgische PC Magazine (elk jaar, in de maand december, is er instapmogelijkheid);
  • Een gratis abonnement op onze Bitmappers Nieuwsbrief
  • Een korting van 50% op je ticket voor de computerbeurzen in de Grenslandhallen Hasselt en de Limburghal Genk*.

(*) Bij inlevering van je ticket op de eerstvolgende maandelijkse bijeenkomst.


Wat kost het lidmaatschap?

20euro

  • Leden tot 16 jaar : € 13;
  • Leden vanaf 16 jaar : € 20;
  • Meerdere leden uit eenzelfde gezin genieten van ons gezinstarief van € 33.

Het lidgeld wordt eenmaal per jaar opgevraagd in de loop van de maand oktober. Hiervoor word je wel voor de volle 12 maanden lid van onze club.

Kom gratis en vrijblijvend testen of de BitMappers jouw club kunnen zijn. Als je definitief lid wordt, stort dan je bijdrage op de bankrekening van BitMappers Computerclub. We passen onze ledenlijst aan en heten je welkom.

Bitmappers Computerclub

IBAN nr : BE95 0012 2675 5158

BIC nr : GEBABEBB


Vragen? Neem contact op!

vragen01

Interesse? Neem contact op met één van de bestuursleden voor meer inlichtingen. Je kan ook éénmaal gewoon naar een bijeenkomst komen, zonder verdere verplichtingen. Wij komen maandelijks bijeen in het VOC, A. Rodenbachstraat 18, 3500 Hasselt (achter het Jessa Ziekenhuis). Deze vergaderingen gaan normaliter door op de derde vrijdag van de maand om 20u15.