Home » Agenda » BitMappers Update Corona September

BitMappers Update Corona September

Dag iedereen,

Het is ondertussen alweer een tijd geleden dat we nog iets te melden hadden, maar wees gerust we hebben jullie niet vergeten en de situatie ivm Covid 19 nauwlettend gevolgd.

Jammer genoeg is het nog altijd een ongewone situatie en is de situatie als volgt:

Het VOC laat op dit ogenblik een 13-tal mensen staand en ongeveer een 20-tal mensen zittend binnen. Dit allemaal in combinatie met het dragen van een mondmasker en 1.5m afstand regel. Bij binnenkomst dient ook een logboek ingevuld te worden om latere contacttracing te bevorderen.

We hebben nog even met de gedachte gespeeld om een vergadering te doen via Teams, omdat het bestuur zo momenteel contact met elkaar onderhoud, maar gezien de meeste verenigingen hun activiteiten reeds hebben opgeschort voor de maanden september en oktober en het op zo’n manier niet echt ideaal/aangenaam is om een vergadering te houden, hebben wij als bestuur beslist om hierin te volgen.

Eind oktober wordt de situatie opnieuw geëvalueerd door het bestuur en worden jullie hiervan op de hoogte gebracht. De maanden dat er geen vergadering was wordt ook niet verrekend naar de leden toe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s