Home » Geen categorie » QNAP NAS UPDATE

QNAP NAS UPDATE

Deze schoonheid, 6 jaar oud, (https://www.qnap.com/en/product/ts-870%20pro) heeft onlangs een update gehad naar 16 GB geheugen en is geconfigureerd met een volle array (Red drives) in Raid 5 en kan nu gebruikt worden voor virtualisatie.

Dit was niet echt gemakkelijk omdat het geheugen moeilijk bereikbaar was, heb heel wat moeten opendraaien en losmaken.

Enige minpuntje waar ik nu op het ogenblik tegenaan loop is dat telkens als ik hem wil afsluiten, hij gewoonweg terug opnieuw opstart. Op zich niet echt een issue mits deze full time draait. Geen interesse om hem terug opnieuw open te gooien.

Zijn kleine broer met ook een volle array (Red drives) geconfigureerd in Raid 5 (https://www.qnap.com/en/product/ts-809%20pro) van ongeveer 10 jaar terug draait ook nog altijd sterk, waarvan een tijdje terug de ventilatoren vervangen geweest zijn omdat ze teveel lawaai maakten.

One thought on “QNAP NAS UPDATE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s