Home » Blog » Nieuwe website = blog

Nieuwe website = blog

wordpress01

Zoals je kunt zien hebben we een aantal dingen veranderd aan de website.We moeten met de tijd mee en stilstand is achteruitgang was de redenering, maar ook enkele technische problemen deden de rest.Er waren ook een aantal reden waarom we beslissingen moesten nemen hoe we de website gingen aanpassen.

Eerst en vooral betaalden we voor ruimte bij een provider voor een grote website, ruimte die we niet benutten en dus ingeperkt kon worden.

Ten tweede zaten we het Joomla verhaal, de motor van onze website. Joomla dat steeds uitgebreider werd en dan ook moeilijker was om te onderhouden. Daarbij kwam nog dat Joomla om de 2 à 3 jaar een volledige nieuwe versie op de markt bracht die ons telkens dwong om onze website grondig aan te passen. Dit hebben we al 2 maal aan de hand gehad.

Zodoende na een brainstorming in het bestuur opperde men het idee om  over te stappen op een blog. Dit leek veel handiger en het moeilijke update verhaal viel dan weg. Zo hebben we eens gesurft op het World Wide Web  en zo kwamen we tot WordPress. Ook al omdat er bestuursleden waren die al blogs met WordPress gemaakt hadden voor andere organisaties en daar  goede ervaringen mee hadden, zorgde voor de definitieve beslissing: het zal een blog worden in WordPress.

En hier is ze dan, ons Bitmappers blog. We zijn benieuwd wat jullie er van vinden en mettertijd zal alles ook zichtbaar worden in het blog. Graag horen we reacties, positief liefst maar ook negatief reacties gaan we niet uit de weg. Reageren kan je met de link boven aan dit artikel.

Het bestuur

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s