Home » Blog » Wat mogen we (nog) verwachten?

Wat mogen we (nog) verwachten?

In de loop van volgende maanden gaan er verschillende onderwerpen aan bod komen op onze maandelijkse vergaderingen, waarbij we hier een tipje van de sluier lichten.

  • In december gaan we het hebben over Blendel, Apache en De Correspondent. Dat zijn diensten op internet waarbij je artikels tegen betaling kan lezen. Je moet geen abonnement meer hebben op een krant, maar je leest alleen de artikels die je aanbelangen of interesseren en dit tegen een kleine vergoeding. Verdere uitleg volgt bij de uitnodiging.
  • In januari gaan we het hebben over mobiel betalen. Een onderwerp waar we vele vragen over hebben en vele twijfels. We gaan met deskundige hulp trachten jullie wegwijs te maken in deze materie zodat we veilig onze centen kunnen opdoen ( Of juist niet ! ) Verdere uitleg volgt bij de uitnodiging.
  • In februari krijgen we 2 mensen van Microsoft Marketing over de vloer die ons heel veel gaan vertellen over voornamelijk Microsoft, hun plannen en bedoelingen voor de toekomst. Voornamelijk cloud toepassingen zullen hier aan bod komen. Zeer interessant en zeker aan te raden. Verdere uitleg volgt bij de uitnodiging.
  • In maart en april plannen we een 2-delige voordracht over Lightroom, het fotopakket van Adobe. Door de grootte van het pakket betreffende mogelijkheden zouden we dit plannen over 2 avonden. Dit is nog in een vroeg stadium van planning, maar we doen ons best. Verdere uitleg in de volgende maanden.

Ziezo, nu hebben jullie al een klein idee wat er nog allemaal te gebeuren staat. Het bestuur werkt naarstig door aan de planning van de de volgende maanden, maar inbreng van de leden is altijd welkom. Heb je een idee of zie je graag een onderwerp besproken worden, laat het ons gerust weten. Wij zoeken het uit, desnoods met deskundige hulp, om dit mogelijk te maken binnen onze club.

Bewaren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s