Home » Agenda » 20/01/2017 – Nieuwjaarstreffen

20/01/2017 – Nieuwjaarstreffen

Ledenvergadering Bitmappers op vrijdag 20 januari 2017

VOC, Rodenbachstraat 18, 3500 Hasselt

Aanvang: 20u15

Nieuwjaarstreffen – Mobile banking

smartphone-betalen

De vertrouwde betaalmiddelen raken stilaan uit de mode. Voor wie een smartphone heeft, gaat er een hele nieuwe wereld open: speciale betalingsapps, contactloos betalen, geld overmaken van de ene naar de andere smartphone enz. Ongetwijfeld is dit de toekomst, al staan de kosten en de veiligheid momenteel nog ter discussie. Fabian en Johan gaan deze avond even demonstreren met de betaalapp van Bancontact. Hoe veilig het is en hoe simpel zul je zelf kunnen zien op deze avond. Wil je hier meer over weten kom gerust die avond even langs en vergaar nieuwe kennis.

Ondertussen zullen wij een nieuwjaarsdrink aanbieden van de Bitmappers Computerclub en iedereen de gelegenheid geven om het nieuwe jaar  onder een goed gesternte in te zetten, moest dat alsnog niet gebeurd zijn.

smartphone-betalen2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s