Home » Agenda » 19/1/2018 – Nieuwjaarsreceptie

19/1/2018 – Nieuwjaarsreceptie

Het nieuwe jaar is weer begonnen en dan zijn er de gebruikelijke wensen voor je familie, vrienden en clubleden. Dus houden wij er ook aan om op deze dag een kleine receptie te houden om onze leden een gelukkig Nieuwjaar te wensen en om een gemoedelijk gesprekje met elkaar te kunnen voeren en onze wensen uit te wisselen.

bedrijfstarten

Tussen pot en pint zal Maarten op die avond ons zijn schoolproject even verder voorstellen, de oprichting en werking van een eigen bedrijfje. Tijdens de vorige vergadering hadden jullie de mogelijkheid om een USB stick te bestellen met speciale software, en nu zal tijdens deze avond door Maarten uitgelegd worden hoe het allemaal is ontstaan en hoe hij gekomen is tot dit bedrijfje als schoolproject van hem en wat er allemaal komt kijken bij de oprichting van zo een bedrijfje. De inhoud van de USB stick zal toegelicht worden en de toepassingen ervan, zodat we een goed beeld krijgen van dit kleine bedrijfje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s