Home » Blog » Verkiezing bestuur.

Verkiezing bestuur.

laat-je-uitdagen

Zoals elk jaar is het bestuur in de laatste maand van het werkjaar ontslagnemend en zijn alle functies open. Dit doen wij om een zo transparant mogelijk beleid te voeren waar iedereen aan zijn trekken kan komen. Dus leden die zich geroepen voelen om ook hun steentje bij te dragen kunnen hun kandidatuur indienen via mail of persoonlijk bij een van de bestuursleden. Tijdens de bestuursvergadering van 1 juni zal het nieuwe bestuur gekozen worden en bevestigd. Dus tijdig aanmelden is de boodschap en wees vooral niet beschroomd om je kandidaat te stellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s