Home » Blog » Gratis 247 Gb opslag

Gratis 247 Gb opslag

File storage in cloud. 3D computer icon isolated on white

Ja, jullie lezen het goed, 247 Gb opslag , gratis en voor niets. Vele oudere computer-gebruikers hebben een heilige schrik om documenten en afbeeldingen aan de cloud toe te vertrouwen. Ze denken dat het omslachtig, moeilijk te synchroniseren en vooral dat het helemaal niet veilig is.

Dat zijn enkele van de vele vooroordelen die helemaal niet gerechtvaardigd zijn. De meeste services hebben voor alle platformen een App en voor alle soorten toestellen, dus ook voor je laptop en desktop-PC. Die App installeren en op je toestel een map aanduiden, meer hoef je bijna niet te doen. Je stelt je toepassingen ( Word, Excel…. ) zo in dat de bestanden in die map worden opgeslagen en de cloud doet de rest. Je bestanden worden automatisch gesynchroniseerd op het net.

Dit heeft 2 voordelen: Je hoeft je geen zorgen meer te maken over je bestanden als je computer crasht, want je verliest geen bestanden en je bent niet langer afhankelijk van een toestel. Je kan ’s avonds op je desktop-PC werken en ’s anderendaags op vakantie vertrekken met je laptop, waarbij je op je vakantieadres gewoon aan dezelfde bestanden kan verder werken, of andersom. Alles is gesynchroniseerd. En alles degelijk beveiligd achter een paswoord, zelfs versleuteld indien je wil.

Combineren van verschillende services loont zich, want zo kan je een heel pak gratis opslagruimte verwezenlijken. Dit hoeft niet verwarrend te zijn, mits je voor elke service een map maakt op je computer(s) en zelf bepaald wat je op welke service zet. Op die manier kom je aan de 247 Gb ruimte, en dan hebben we ze nog niet allemaal opgenoemd.

We tellen:

Mediafire 10Gb, Ozibox 100Gb, Hubic 25Gb, OneDrive 15Gb, GoogleDrive 15Gb, pCloud 10Gb, Dropbox 2Gb, HiDrive 5Gb, Mega 50Gb, Copy 15Gb, samen 247Gb.

Bij sommige services kan men dan tegen een geringe meerkost nog ruimte bijkopen, zodat je eigenlijk nooit zult komen vast te zitten met te weinig opslagruimte. En je tevens geen harde schijven moet vervangen of bekostigen. ( OneDrive: 100Gb kost 1,99 euro per maand, 1 Tb kost 9,99 per maand, Office 365 inbegrepen. )

Je kan computeren met je hoofd in de wolken, wat wil je nog meer ?

One thought on “Gratis 247 Gb opslag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s